perjantai 21. kesäkuuta 2013

Windows 8 karmea

Itsellä on nyt ollut pari kuukautta käytössä Windows 8 läppäri ja vaikka Windows 8 ei ehkä ole aivan hirveä niin vähintään karmea se on. Järjestelmässä on kaiken maailman outouksia ja ihmeellisiä häiriöitä. Sinällään ei ole mikään ihme että ihmiset hankkivat mieluummin Applea ja Androidia kuin Windowsia.

Windows on monessa mielessä jäänne entisistä ajoista ja sen katoamista odotetaan innolla. Hyvää käyttökokemusta etsivien kannattaa harkita Appelea Windwos ei siihen kykene. Linuxillakin käyttökokemus on pääasiallisesti Windowsia parempia. Linuxilla kuitenkin voi olla ongelmia ajurien kanssa eli yhteensopivuus eri tietokoneiden kanssa ei ole täydellinen vieläkään.
http://macmaa.com/2013/06/20/ensimmaisia-testituloksia-uudella-mac-prolla/

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/20220/dmrxr/Apple-MacBook-Air-13-128-GB-SSD-kannettava-tietokone

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/27310/dmtgt/HP-SlateBook-10-h001eo-x2-10-1-32-GB-WiFi-Android-tablet-nap

Monessa mielessä Android jo nyt tarjoaa parempaa käytettävyyttä ja luotettavuutta kuin Windows.
http://blog.androidsuomi.fi/2013/05/testissa-samsung-chromebook-303c-3g/

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009RF0AQ8/

Itse odottelen tässä Samsungin Chromebookin seuraavaa versiota. Windowsin ikävyydet harmittavat niin paljon, että vaihtoehtoa tarvitaan ja Chromebook olisi ainakin itselle sopiva kunhan se vähän kehittyy.

Nokialla kuviteltiin, että Microsoftin brändi myy mutta iso osa Microsoftin tuotteiden käyttäjistä on varsin kyllästynyt Windowsin ongelmiin ja siitä halutaan eroon. Itselle Microsoftin koneiden käyttämisen ainut syy on ollut niiden halpuus. Windows läppäri on maksanut vähemmän kuin Apple. Tosin siitä on sitten kyllä kärsittykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti