Suositut tekstit

torstai 2. joulukuuta 2021

Olen katsellut tablettia

Olen jo kirjoitetellutkin siitä, että olen katsellut tablettia. Tabletti tulisi kirjojen lukemiseen. Itsellä on vanhoja tabletteja mutta ne on vähän ankeita ominaisuuksiltaan. Yksi vaihtoehto olisi Amazon tabletti.

https://www.hobbyhall.fi/fi/elektroniikka/taulutietokoneet-kotelot-e-kirjan-lukulaitteet/taulutietokoneet/amazon-fire-hd-8-32gb-wififire-os-tabletti-blue_57cbfd02/

Amazonissa on kuitenkin vain 8 tuuman näyttö. Kirjojen lukemiseen pitäisi kuitenkin olla isompi 10". Tämän takia en Amazonia osta vaikka hinta olisikin mukava alle 100 euroa. Kiinalaisia Lenovoja ja muita saisi 10" aika halvalla, mutta niissä on vanhahtava käyttöjärjestelmä eli Andoid 9. Se on vähän arveluttavan vanha. En ole oikein sopivaa löytänyt. Nokia T20 olen katsellut, se on muuten mukavan oloinen mutta siinä on liikaa hintaa. En kyllä maksa yli 200 euroa tabletista. Täytyy katsella joulun jälkeen josko löytyisi halvalla. Applella on kanssa hienoja tabletteja mutta ne on niin kalliita etten taida ostaa sellaista. Tabletti on kuitenkin kulutustavaraa eikä sijoituskohde. 

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/38982/qhrxd/Lenovo-Tab-P11-11-128-Gt-WiFi-tabletti-harmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti