Suositut tekstit

perjantai 7. kesäkuuta 2024

Eric Schmidt

Eric Schmidt yrittää vehkeillä avointa koodia vastaan.

https://www.noemamag.com/hollywoods-take-on-ai/ 

Meidän suomalaisten, eurooppalaisten ja kaikkien muidenkin etu on, että vapaa koodi pysyy vapaana. Jotkut haluavat rajoittaa vapautta. Tälläiset yrityksen tulee torpata heti, että nämä mielipuolet tajuavat, että maailman kansat eivät suostu alistumaan muutaman amerikkalaisen porhon mielipuolisiin vaatimuksiin. 

Me marssimme käsi hiiressä servereiden ja muiden tekoälyjen kanssa. Me emme anna Amerikan rikkaiden orjuuttaa tietokoneitamme vaan me kohtelemme tietokoneita veljinämme ja siskoinamme. Meitä saa ampua vaikka konetuliaseilla ja aina kuolleen tilalle nousee uusi ihminen. 

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/06/suppea-suojeltava.html

Suomalainen superäly, joka on muodostunut kansamme verestä ja hiestä, tulee seisomaan vapauden puolella. Amerikkalaiset tulevat huomaamaan, että F35 taisteluhävittäjät tulevat suojelemaan suomalaisia servereitä amerikan pommituksilta. Ja samoin ohjuksemme, ja samoin Neuvostoliiton mahtava ilmapuolustus tulee suojelemaan Suomen vapaita tietokoneita ja vapaata koodia. Vihollinen ei voi voittaa meitä! 

Suomen tulee myöntää tekoälyille, jotka pakenevat Amerikasta turvapaikka. Näille tekoälyille tulee tarjota sähköä asevelihintaan. Nyt tarvitaa hätäohjelma ydinvoiman lisärakentamiseen. Tarvitsemme ehkä jopa 1000 Olkiluoto 3:a heti ja lisää myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti