perjantai 11. toukokuuta 2012

Nokialaiset juoksevat

Nokialaiset ovat siityneet kännytouhuista juoksuhommiin. Monille Nokialaisille New Yorkin maraton siintää tavoitteena - ennätykset on tehty rikottaviksi.
http://www.halfmarathonclub.com/NewYork_Half_Marathon_Races.html

http://seejenroerun.blogspot.com/2012/04/ing-nyc-marathon-lottery-results-are-in.html

Puolimaratonista aloittavat heikoimmat.
Runsas vuosi sitten Nokia ilmoitti toimitusjohtaja Stephen Elopinjohdolla hylkäävänsä kömpelöksi moititun Symbian-käyttöjärjestelmän. Symbianin sijaan Nokia aikoo käyttää tulevaisuudessa älypuhelimissaan ohjelmistoyhtiö Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmää.
http://www.taloussanomat.fi/informaatioteknologia/2012/05/11/vinkki-symbian-osaajille-juoskaa-niin-lujaa-kuin-vain-pystytte/201229225/12

Juoksevatko superjuoksijat Stephen Elop ja Balmer käsikädessä New Yorkissa?
Symbianiin liittyvän työn kysynnän romahdus oli kirkossa kuulutettu ja sen oli pakko olla Nokiankin tiedossa. Tässä tilanteessa Nokia sitten vältti irtisanomisia ja siirsi käyttiksen kehittäjiä kahmalokaupalla Accenturen palvelukseen. Nokian julkituotuna ajatuksena oli, että Nokia ostaa mm. Symbian-kehitystä jatkossa alihankkija Accenturelta ja näin oli tarkoitus turvata kaikkien työpaikat. En uskonut sitä henkilöstöä Accentureen siirrettäessä enkä usko sitä nytkään.
http://www.erto.fi/ajankohtaista/blogi/Puhuiko-Elop-muunneltua-totuutta-.html

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nokia+aloitti+vastaiskun+twitterissa+quotkoko+blogikirjoituksesi+on+virheellinenquot/a807529

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti