torstai 31. toukokuuta 2012

Sony PS4 Blue-ray

Sony PS4 tulee ilmeisesti myös blue-ray asema. Tässä tiedossa ei ole mitään yllättävää. Sony omistaa ison kasan blue ray patentteja elikkä asema ei sille paljoa maksa. Lisäksi blue-ray on luultavasti selkeästi halvin teknologia per gigatavu, halvempaa ei yksinkertaisesti ole olemassa. Nykyteknologialla isojen 20Gt pelitiedostojen lataus ei yksinkertaisesti onnistu online. Tiedonsiirtonopeuksien pitäisi olla paljon nykyistä korkeampia, että lataus olisi mahdollista.
http://www.gamereactor.fi/uutiset/103381/Blu-ray+my%F6s+PS4%3A%E4%E4n/?noad

http://www.theblurayblog.com/

http://blurayaustralia.com/

Blue-ray on kaikinpuolin hieno teknologia. Iso harmi on, että hyvitysmaksut tekevät Blue-rayn käyttämisen varmuuskopioiden tekemiseen mahdottomaksi.
http://www.ps4playstation4.com/

http://philogic.blogspot.com/2012/01/about-ps4.html

http://playstation4community.blogspot.com/2012/05/ps4-for-better-gaming-experience-soon.html

PS3 on huhuttu tulevan jonkinlainen striimauspelipalvelu. Pelien striimaus on ainakin jossain määrin nykyteknologialla mahdollista, jos on nopeat yhteydet. Yhteysnopeudet ovat nousussa. Striimauspalvelulla PS3:lla voisi pelata PS4 pelejä ja pääsisimme eroon laitteistorajoitteista. Erityisesti verkkopeleissä täytyy muutenkin pyörittää verkkopalvelinta eli verkossa käydyt moninpelit sopisivat ainakin varsin hyvin striimattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti