Suositut tekstit

tiistai 16. helmikuuta 2021

LG WebOS

 Ostin 2018 keväällä LG:n 43 tuumaisen älytelevision. LG toimii suhteellisen hyvin. Selain on kankea käyttää mutta esim. Youtube ja YLE Areena toimivat hyvin. LG on kaatunut koko aikana pari kertaa mutta yleensä toimii luotettavasti. Kuvan laatu on ainakin omasta mielestä hyvä. Mikään ihmekonehan kyseessä ei ole mutta kyllä sitä voi suositella. 

http://downshiftaaminen.blogspot.com/2016/12/sonyn-4k-televisio-arkikaytossa.html

WebOS on suhteellisen hyvä käyttöjärjestelmä. Applikaatioita löytyy ainakin Netflix ja Disney YLE Areenan ja Youtuben lisäksi. En ole testannut kumpaakaan mutta Areena ja Youtube toimivat hyvin. Kyseessähän on halvemman pään laite. Kalliimmalla saa ehkä paremman laitteen mutta tähän olen tyytyväinen. LG tukee hybridi televisioita mutta sillä ei tee yhtään mitään. MTV3:n appi toimii hyvin. Sillä voi katsella uutiset. 

LG:n selaimella voi lukea Internettiä. Mitenkään erikoisen hyvä selain ei ole mutta toimii. Kevyemmät sivut toimivat suhteellisen hyvin mutta esim. Iltasanomat ja Iltalehti toimivat hitaasti. Luen kuitenkin uutiset LG:llä aina joskus. 

LG:llä voi tallentaa ohjelmia USB tikulle mutta en ole kokeillut toimintoa. 

Ääniominaisuudet ovat ihan hyvä, itselle ainakin riittävät. WebOS on vanha ja paljon käytetty käyttöjärjestelmä eli siinä on suhteellisen vakaa perustoiminnallisuus. LG:n yksi hyvä puoli on, että laitetta voi käyttää ilman käyttötiliä, ei tarvitse turhaan muistella salasanoja tai muuta. 

https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=178728&start=15&tstart=0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti