Suositut tekstit

torstai 11. helmikuuta 2021

Redmi 9C NFC

Nyt on tullut käytettyä Xiaomin Redmi 9C NFC Android kännyä jonkun aikaa. Hyvin on toiminut. Näyttö tuntuu ihan hyvältä käytössä ja kosketusnäyttökin toimii ihan hyvin. Pientä sekavuutta on valikoissa, paljon erilaisia säätöjä ja asetuksia. Mitään Apple iPhonen kaltaista eleganttia käyttöliittymää on turha odottaa. Hintaansa nähden (129€ ja 99€ Elisalta) on hyvä puhelin. Ominaisuudet tuntuvat omaan käyttöön riittäviltä. Akku kestää jonkun aikaa, ei ole vielä loppunut kesken. Latailen joka yö sen täyteen. Akku on isohko hintaisekseen. 

https://www.gizmochina.com/2021/02/03/xiaomi-begins-recruiting-pilot-testers-global-miui/

Redmi on tukeva kädessä eikä natise tai nitise. Runko tuntuu vahvalta ja laadukkaalta. Hintaansa nähden hyvä puhelin jopa alle 100€ hintaluokassa. Motorolalla on G8 Power Lite samassa hintaluokassa. 

https://elisa.fi/kauppa/tuote/Motorola-Moto-G8-Power-Lite?paymentOption=1&deviceVariant=Moto%20G8%20Power%20Lite%20Sininen

Nokialla ei taida olla mitään vastaavaa tarjolla. Aikanaan Nokialla oli hyviä puhelimia; nykyään ei. Älä osta Nokiaa vaan valitse rehellinen kiinalainen. Xiaomi on hyvä valinta. 

Xiaomi tekee paljoin muutakin.

https://hyvattarjoukset.blogspot.com/2021/01/xiaomi-mi-essential-sahkopotkulauta-289.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti