Suositut tekstit

perjantai 25. marraskuuta 2022

Kannettavaa katselen

Tällä hetkellä kone arsenaalista puuttuu kunnolla toimiva ja riittävän tehokas kannettava tietokone. Yksi Acerin kone on ja siinä on omaan käyttöön riittävästi tehoa mutta akku on ihan loppu, ei anna virtaa yhtään. Lisäksi on vanha IBM ja pari Acer Netbookia mutta niiden teho ei riitä mihinkään vaikka tekisi mitä temppuja, ei edes Linuxin kevytversiot toimi riittävällä tavalla. 

https://taitonetti.fi/kaytetyt-kannettavat-tietokoneet?sort=p.price&order=ASC

Taitonetissä näyttäisi olevan muutama edullinen. Luultavasti siirrän ostoksen ensivuoteen. Ei tässä paljoa kannettavalle sinällään käyttöä ole sillä käytän tietokonetta pääasiassa kotona (Taitonetistä ostettu HP, joka toimii hyvin. Suosittelen kyllä!). Tietokoneet on siitä mukavia ostoksia, että niiden hinnat aina laskee ja harvoin nousee. Käytetästä pöytäkoneesta on sen verran hyvät kokemukset, että vahvasti harkitsen käytettyä läppäriä

Jos joku ihmettelee miksi säästän tietokoneen ostossa, niin olenko niin köyhä ettei ole varaa ostaa uutta. On varaa ostaa uusi mutta miksi sitä ylihintaa maksaisi, lähinnä käytän selainta ja satunnaisesti jotain muuta mutta tehon tarve on niin pieni. Ei näissä hommissa yksinkertaisesti tarvitse mitenkään paljoa tehoa elit turha siitä on maksaa.

Periaatteessa varmaan paljon pienempikin teho riittäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti