Suositut tekstit

perjantai 25. marraskuuta 2022

Sähköyliherkkyydestä jatkon jatkoa...

Sähköyliherkkyys voi liittyä aivojen siihen ominaisuuteen, että aivoissa voi olla käynnissä kvanttiprosesseja. Tällaiset kvantti-ilmiöt voivat olla hyvin herkkiä ulkoisille sähkömagneettisille kentille.

https://bigthink.com/hard-science/brain-consciousness-quantum-entanglement/

Kvanttilomittuminen ja mahdollinen sähkömagneettisten kenttien kvantti luonne voivat luoda vaikka minkälaisia uusia ja perinteiselle tieteelle tuntemattomia ilmiöitä. Tosin näiden kokeellinen tutkiminen on todella vaikeaa. Ns. kvanttilomittuminen on todella herkkä ulkoisille häiriöille. Ehkä täältä löytyy juuri syyt sähköyliherkkyydelle. Tällaisista asioista tulosten saaminen tulee todennäköisesti viemään aikaa ja paljon. Perussyy on se, että elävistä aivoista ei mitata mitään tällaisia millään tunnetulla menetelmällä. Kuolleissa aivoissa ei näitä ilmiöitä luultavasti esiinny.

http://tietsikka.blogspot.com/2011/05/sahkoherkkyys-jatkoa-sahkoyliherkkyys.html

Toivottavasti kaikkien sähköyliherkkien vointi ei ainakaan ole huonompaan suuntaan menossa. Joulu on tulossa ja perinteiset kynttilät tuovat valoa pimeyteen. Voimia sinne.

https://iai.tv/articles/quantum-mechanics-makes-no-sense-without-the-mind-auid-2313

https://www.news-medical.net/news/20221116/New-project-aims-to-develop-quantum-sensors-for-improving-brain-tumor-surgery.aspx

https://yle.fi/a/74-20006077

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti