lauantai 11. toukokuuta 2013

SUPO vaatii hakkerioikeuksia

Supo toisin sanoen haluaa itselleen selkeät toimivaltuudet epäilyttävien ryhmittymien ja yksilöiden seurantaan, eli ennen kuin nämä ennättäisivät tehdä mitään konkreettista. Tällainen toiminta on jo käytössä esimerkiksi Saksan poliisilla, jolla on lupa tehdä haittaohjelmia tai hakkeroitua sellaisten ihmisten ja ryhmittymien tietoihin ja tietoliikenteen seuraamiseen, joita on syytä epäillä.
http://www.talouselama.fi/uutiset/suomen+vastavakoilu+alakynnessa++ulkomaiset+tiedustelupalvelut+eivat+ole+tyytyvaisia+supoon/a2184046

Suomen kansalaisten pitää pikaisesti ryhtyä toimiin omien tietojärjestelmiensä vahvistamiseksi SUPOn tai muiden tiedustelupalvelujen toimintaa vastaan. Itse suosittelen erilaisia dynaamisia häirintä- ja harhautusmenetelmiä, koska SUPOn tai jonkun muun ns. tiedustelupalvelun vakoilun vaara on todellinen ja ilmeisesti kasvaa kaiken aikaa.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/venalaisia-vakoilujarjestelmia.html

Mahdollisia menetelmiä ovat esim. Honeybotit ja sitten erilaiset tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät.  Mahdollisesti myös aktiivisesti vihollisen toimintaa valvovat ja estävät järjestelmät, tosin ne eivät ole välttämättä kaikki laillisia, mutta osa on tietyllä lailla käytettynä.

Suojausjärjestelmien tarkoitus on tehdä tunkeutujalle tai valvojalle hyökkäys hyvin kalliiksi. Teknologisilla ratkaisuilla voimme turvata järjestelmiemme toiminnan äärimmäistäkin uhkaa vastaan. Suomessa ei esim. saa tehdä kaikkea mahdollista laillisesti minkä pystyy tekemään, toisaalta silloin kun turvataan vapautta erilaisia ihmisoikeusrikollisia vastaan, niin poikkeuksellinen uhka antaa myös poikkeukselliset oikeudet.
http://juhamolari.blogspot.fi/2013/04/suomen-valtioneuvosto-krp-ja-supo.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/01/supo-rekrytoi-lisaa-nettivakoojia.html

http://distrowatch.com/table.php?distribution=engarde

Linux on pääasiallisesti turvallisempi kuin Windows.
http://www.engardelinux.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti