lauantai 11. kesäkuuta 2011

Gigantti myy Nokia N8 349€

Gigantti näkyy myyvän Nokia N8 349 eurolla.
http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/NOKN8ORANGE/nokia-n8-orange

Nokian N8 on hyvä kamera. Itsellä on kamera (siis digikamera), jossa on vain 8 megapikseliä verrattuna Nokian 12.  Nokian N8 tuohon hintaan voi olla ihan hyvä ostos, koska siinä on ainakin tukeva metallirunko ja ainakin voisi olettaa, että se on aika kestävä.
http://jtalous.blogspot.com/2011/06/nokian-kannykat-ylihinnoiteltuja.html

Kännyköiden kestävyydestä iskuja vastaan on vaikeata sanoa mitään kun sitä ei hirveästi ainakaan testata testeissä. Motorolalla on Motorola Defy (Android), joka on Nokia N8 kanssa samoissa hinnoissa. Itse pitäisin kännykän iskunkestävyyttä suhteellisen tärkeänä, koska kännyt tahtovat tippua ja on varsin ikävää jos se hajoaa. Jos joku lukijoista tietää kuinka kestävä Nokia N8 on verrattuna muihin kännyihin, niin voi kommentoida alle. Itsellä ei ole tällä hetkellä älypuhelinta ja yksi syy miksi en ole ostanut on juuri tuo, että miten ne kestävät tiputtelua. Ikävä tosiasia on, että känny tippuu aika usein lattialle tai asfaltille ja se tulee äkkiä kalliiksi jos ei kestä tippumista. Perus Nokiat kestävät tiputtelua ja tähän asti olen käyttänyt sellaista.

Itse en tuolla hinnalla vielä aio ostaa, mutta jos menisi johonkin 199€-260€, niin voisin vaikka ostaakin (tietysti riippuu mitä muut mahdolliset vaihtoehdot maksaisivat).

1 kommentti:

  1. Motorola Defy on aika kestävä. Nokian N8:sta en tiedä.

    VastaaPoista