keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ihmiselläkin voi olla geomagneettinen näkö

Ihmiselläkin voi olla kyky nähdä maapallon magneettisia kenttiä.
http://www.wired.com/wiredscience/2011/06/geomagnetic-vision/

http://www.springerlink.com/content/jehm555kq4r3kc9w/

Voiko tällä ja sähköyliherkkyydellä olla jotain yhteyttä? Ihminen voi siis ehkä aistia elektromagneettisia kenttiä ja ehkä voidaan ajatella, että joillain poikkeuksellisen herkillä ihmisillä kyky on voimakkaampi ja sitten vaihteleva EMF kenttä tekee huonon olon kuten esim. vaihteleva valo migreeniherkille (ja sopivilla taajuuksilla ja tehoilla käytännössä kaikille).3 kommenttia:

 1. Nyt alkaa kuullostaan hyvältä. Olen sen huomannut että kuin olen samoissa kentissä niin menee melko hyvin. Kun taas olen poissa muualla ja palaan tänne pieneen koti kaupunkiin niin kas kumma kun noin viisi tai kuusi kilometriä ennen keskustaa alkaa voida huonosti. Mutta kun oon muutaman ajan ollut perillä niin se muilutus onkin selvästi vähentynyt. Onneksi.
  Aina kun on uusi tukiasema tai taajuus avattu tänne niin oon sen ulos mennessä huomannut enkä ole erehtynyt. Siinä menee noin pari viikkoa kun alkaa helpottaa.
  Kun saan välteltyä kännyä ja muita lähteitä niin haju- ääni- ja kemikaali herkkyys lievenee huomattavasti. Huonoimmassa kunnossa en kestänyt kännyäkään lainkaan. Nykyään käytän tarpeen mukaan.
  Oli hienoa lukea asiallista kirjoittelua.
  Terveisin
  yksi herkistä.

  VastaaPoista
 2. Hienoa että vointi on parempi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Ehkäpä tulevaisuudessa tähänkin vaivaan keksitään jotain.Tai ehkäpä ihminen muuttuu geneettisesti tulevaisuudessa, jolloin herkkyyys pienenee.Toisin sanoen sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen. Omat pojat pärjää selvästi paremmin. Vanhemmalla lieviä oireita mutta pärjää kuitenkin.

  VastaaPoista