perjantai 12. elokuuta 2011

Nokia N9 ei tuoda myyntiin yhdellekään isolle Länsimarkkinalle

Nokia ei julkaise MeeGo-käyttöjärjestelmällä varustettua N9-älypuhelinta Saksassa,kirjoittaa saksalainen Heise online -uutissivusto. Aiemmin tällä viikolla tuli ilmi, ettei yhtiö aio tuoda N9:ää myöskään Ison-Britannian ja Yhdysvaltain markkinoille.
http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/nokian+n9+ylivertainen+windows+phoneen+verrattuna+laitetta+ei+myyda+saksassakaan/a666793

http://moconews.net/article/419-confirmed-the-uk-wont-get-the-nokia-n9-either.-thats-two-down/

Nokia N9:stä on aika turha enää puhua, koska sitä ei tulla myymään yhdessäkään merkittävässä maassa.
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/26605/dccfx/Nokia-N9-alypuhelin-sininen
Jos muutama hassu kappale tulee myyntiin verkkokauppa.comiin niin niistä ei paljoa kannata laulaa (järjettömällä hinnalla).  Järkevien ostajien kannattaa hankkia vaikka ZTE Skate.
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/51689/dcmhv/ZTE-Skate-Android-puhelin-musta
Halpa ja hyvä.
http://fi.mobnifo.com/2011/08/12/nokia-tilasi-windows-puhelimia-2-miljoonaa-tana-vuonna-toimitukset-alkavat-jo-syyskuussa/

3 kommenttia:

 1. Oikeesti kokeilisitko joskus vähän perehtyä asioihin josta bloggaat? Sanoit jossain ettet ole edes omistanut älypuhelinta, ja silti tuntuu hyvin riittävän "asiantuntevaa" kommenttia.

  Esimerkiksi; haukut N9 sen mitä kerkeät. Koko laitetta tuskin olet ikinä nähnyt livenä, sanot sen olevan "järjettömän kallis" (oikeasti n. 500€) ja että sen ostaminen on järjetöntä. Samassa kasassa sanot että on parempi ratkaisu ostaa iPhone 5, josta taasen ei ole minkäänlaista varmistusta spekseistä eikä hinnoista. Toisaalta voidaan olettaa että se maksaa normaalin iPhonen hinnan uutena eli 600€ paikkeilla.

  Sen lisäksi tunnut olevan pelkkien nimellisteholukujen orja. Ketä oikeasti kiinnostaa enää prossun teho jos nimellisesti huonompitehoisempi puhelin on käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan parempi?

  Tässäkin artikkelissa sanot että järkevämpää ostaa ZTE Skate kuin N9. Sanot "halpa ja hyvä". 300€ ZTE:stä ei ole ensinnäkään halpa. Toiseksi, mistä tiedät hyvyyden? Etkö tutustunut Bladen ongelmiin?

  Oikeasti, kokeile ottaa välillä muitakin näkökulmia asioihin kuin todella rajoittunut omasi. Android-fanipojat ovat nykyään pahempia kuin Applen tai Nokian vastaavat.

  VastaaPoista
 2. Nokia N9 suurin ongelma on ettei Nokia halua edes myydä sitä. N9 tuodaan vain muutamalle markkinalle myyntiin. Stephen Eloppi on suoraan sanonut että Nokia panostaa kaikki voimavarat Microsoft Windowsiin. En ole päässyt kokeilemaan missään Nokia N9 eli omia kokemuksia ei siitä ole. Kiinalaiset valmistajat ovat kovasti parantamassa laatuaan ja ZTE on yksi parhaista kiinalaisvalmistajista. Iso osa kännyköistä tehdään Kiinassa on se valmistaja sitten mikä vaan. Nokia N9 ei ole vielä edes saatavilla.

  VastaaPoista
 3. Tässä tilanteessa kun Nokia ei halua myydä Meego laitteita (Stephen Elop) niin on aika turha keskustella Nokia N9 ansioista. Nokia N9 ei edes vielä saa mistään eli tällä hetkellä tuotetta ei ole edes markkinoilla olemassa.

  VastaaPoista