Suositut tekstit

maanantai 16. tammikuuta 2023

Läppäreitä alle 200 eurolla

Inrego myy kasaa käytettyjä läppäreitä alle 200 eurolla. Inregossa voi jättää Windowsin pois ja silloin hint tippuu 149 euroon. Siitä edullinen tietokone!

https://shop.inrego.fi/outlet/hp-elitebook-745-g3-9

Tuollainen sopii vaikka varakoneeksi eikä maksa paljoa. Sieltä löytyy muitakin malleja halvalla. 200 euroa on Suomessa kova hintataso kannettavalle. Siitä ei paljoa alas pääse hinnoissa jos ei sitten osta ihan romua, sellaista ei kannata ostaa jos ei itse osaa korjata. Inrego on ruotsalainen yritys ja ainakin tuntuu varsin pätevältä ja hyvältä vaihtoehdolta. Taitonetti on kanssa hyvä. 

https://taitonetti.fi/

Muitakin vaihtoehtoja käytetyn hankkijalle on. 

http://tietsikka.blogspot.com/2021/04/kaytetyt-tietokoneet.html

Tietysti käytetyn voi hankkia suoraan myös toiselta kuluttajalta mutta silloin ei ole takuuta, palautusoikeutta eikä mitään muutakaan. Kuluttajan suoja ei ole voimassa kuluttajien välisessä kaupanteossa.

Applen koneiden saatavuus käytettynä on aika huono, ne ovat valtavan kalliita koneita käytettynäkin. ¨

https://ronkeli.com/fi/

Ronkeli myy käytettyjä Appleja mutta hintataso on kova. Sieltä ei halvalla saa mitään. Ne ovat ronkeleita kauppiaita. Applen konetta olen joskus haaveillut mutta kova hinta on tyssännyt ostohankkeet. En ole omistanut muuta Applen tuotetta kuin Apple iPodin. Se oli kyllä hyvä käyttää aikanaan. Tykkäsin. Sillä pääsi nettiin WLANin kautta ja pystyi lukemaan Power Pointteja ja vastaavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti