Suositut tekstit

sunnuntai 29. tammikuuta 2023

PS5 GoW pahoja ongelmia levyasemissa

Parin viimeisimmän päivän aikana suomalaisilla pelifoorumeilla on raportoitu pahoja ongelmia PS5:sen levyaseman kanssa. Kommentoinnin mukaan ongelmaa on sittemmin havaittu laajemminkin ympäri maailmaa. Suomalainen Jan Hartikainen on yksi näistä epäonnekkaista PS5-tilaajista, joka on jo viikon sisään saanut itselleen kaksi viallista PlayStation 5-konsolia.

https://errori.net/suomessa-raportoidaan-pahoja-ongelmia-ps5sen-levyaseman-kanssa-ma-oon-tassa-viikon-sisalla-nyt-onnistunut-tilaamaan-kaksi-upouutta-ps5sta-ja-molemmat-oli-rikki/ 

https://ps5suomessa.com/

Sony tuottaa PS5 sellaisella kiireellä, että laadunvalvonta on nukahtanut. Sonyhan on perinteisesti ollut tunnettu korkeasta laadustaan ja korkeasta tuotannon laadun valvonnasta mutta valtava kiire saada koneita markkinoille on ilmeisesti yli työllistänyt laadunvalvonnan. 

Täällä ei olla vielä hankittua PS5 mutta jossain vaiheessa ilmeisesti pitäisi hankkia. Odottelen hinnan merkittävää laskua. Kyllä se hinta jossain vaiheessa laskee alemmas. Ainakin sitten kun kysyntä ja tarjonta tasapainottuvat, joka luultavasti tapahtuu jossain vaiheessa. Nythän mikroprosessorimarkkinoilla on tapahtunut iso kysynnän vähentyminen eli piirejäkin pitäisi olla lähiaikoina saatavissa oleellisesti paremmin. Intelin myynti on romahtanut, AMD kyllä vielä porskuttaa mutta kyllä varmaan piirien saatavuus on kohta parempi. Muistien ja muidenkin saatavuus on rajusti parantunut eli kuluttaja pääse kohta juhlimaan. Eli jos etsii halvalla tietokonetta, niin lyhyelläkin odotuksella voi saada hintaa alas merkittävästi.

Kuluttajallahan ei kuluttujansuojalain mukaan ole suoraan oikeutta purkaa ostosopimusta vaan myyjällä on oikeus korjata laite (joko vaihtaa toiseen tai sitten korjata).

Kuva 1. Sony PS5, StableDiffusion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti