tiistai 5. heinäkuuta 2011

Samsung Galaxy Tab

Mitä tällä vehkeellä sitten voi tehdä? Kirjoitan tätä blogi-kirjoitusta Tabilla. Android marketista saa blogger ohjelman, jolla pystyy päivittämään bloggerissa olevia blogeja. Tosin tämä sama ohjelma on kännykässäni ja olen sillä aikaiseminkin blogejani päivittänyt. Mutta onko tämä Tabi parempi blogin päivitykseen kuin tietokone tai puhelin? No tässä sohvalla puolimakaavassa asennossa on ainakin parempi kuin läppäri. Pysyy paremmin käsissä. Tosin kirjottaminen on hitaampaa kuin läppärillä. Mutta väitän että tienpäällä tai matkoilla on helpompi kirjoittaa kännykän fyysisellä näppäimistöllä vaikka näyttö onkin kännykässä huomattavasti pienempi. En kyllä kaikkia blogipäivityksiäni tekisi puhelimella tai Tabilla, mutta tienpäällä kuitenkin.
Mitä muuta? No nettisurffailu on kivempaa suuremmalla näytöllä, kuin kännykän pikkunäytöllä, mutta ei vedä vertoja läppärin näyttöön. Tosin Opera Mini ja Opera Mobile suoriutuvat surffailusta kiitettävästi. Olen kyllä niitäkin tottunut käyttämään kännykällä. Ja toimihan tässä Tabissa Gmail, Google Maps, Facebook ja muut "tärkeät" ohjelmat. Mapsiin kun vielä saisi navigoinnin ja kunnon autotelineen, niin Tab voisi olla kova peli autonavigaattorina.
http://nurkkausnet.blogspot.com/2011/07/nurkkausnet-testaa-samsung-galaxy-tab.html

http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/444406

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/49128/ctgkj/Samsung-Galaxy-Tab-GT-P1000-Android-tablet

Samsung Galaxy Tab on jo vähän vanhempi tabletti malli mutta se on silti varsin hyvä ja sitä saa jopa suhteellisen edullisesti.
http://www.biskero.org/my-new-toy-samsung-galaxy-tab-10-1-video-5676

Itse odottelen tässä Nvidia Tegra 3 pohjaisia tabletteja.
http://jtalous.blogspot.com/2011/07/nvidia-tegra-4.html
Itsellä ei ole paljoa tällä hetkellä tabletille tarvetta eli yhtä hyvin voin odotella Nvidia Tegra 4 pohjaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti