tiistai 13. syyskuuta 2011

Nyt ei kannata ostaa älypuhelinta

Nyt on tulossa mielenkiintoisia uutuuspuhelimia paljon eli nyt ei kannata ostaa älypuhelinta vaan kannattaa odottaa uutukaisten tuloa markkinoille, niin nähdään mihin hintataso asettuu. Applelta tulee iPhone 5 ja ilmeisesti iPhone 4:ää ruvetaan myymään puoleen hintaan eli noin 300 euroon. Lyhyessä ajassa voi puhelimen ostaja säästää satoja euroja ja saada paremman kännykän halvemmalla. Tämä hintaeroosio tosin on oleellinen osa elektroniikan kauppaa mutta nyt voi olettaa lyhyellä ajanjaksolla tapahtuvan poikkeuksellisen suuria muutoksia ja monia malleja tulee varmaan kohta saamaan uloskantohintaan.

Samsung Galaxy SIII huhutaan että on jopa 4-ydintä. 4 ydintä on paljon mutta piiritekniikka on mennyt paljon eteenpäin. Nvidia Tegra 3 on myös 4-ydintä ja se tulee tabletteihin tämän vuoden lopussa ja ensi vuoden alussa (saatavuus varmaan on huono ennen ensivuoden alkua).

http://tietsikka.blogspot.com/2011/09/apple-iphone-5-ja-nokia-n9.html

http://jtalous.blogspot.com/2011/09/nokian-pelastus.html

http://blog.androidsuomi.fi/2011/09/samsung-galaxy-noten-virallinen-esittelyvideo/

http://fi.mobnifo.com/2011/09/08/sony-ericssonin-vuoden-2011-android-mallisto-tulee-paivittymaan-ice-cream-sandwichiin/

http://accessibleandroid.blogspot.com/2011/09/how-can-i-better-enjoy-my-htc-evo-shift.html

http://googlesystem.blogspot.com/2011/09/iphone-app-for-blogger.html

http://mondobizarrocinema.blogspot.com/2011/09/ai-hate-this-android-apocalypse.html

http://www.droid-life.com/2011/09/07/htc-files-another-lawsuit-against-apple-using-newly-acquired-patents-from-googlemoto/

http://the-worlds-latest.blogspot.com/2011/09/motorola-droid-bionic-will-be-out-on.html

http://yritysuutiset.blogspot.com/2011/09/samsung-galaxy-s-ii-kohta-myos.html

http://fi.mobnifo.com/2011/09/13/lg-julkisti-edullisen-android-puhelimen-optimus-hubin/

3 kommenttia:

  1. Puhelin ja tietsikka kandee ostaa tarpeen mukaan, ei sen mukaan mitä on tulossa. Hyvin harva puhelimen käyttäjä tarvitsee esim. neliytimistä prosessoria kännykkäänsä. Yksiytimisetkin, kuten iPhone 4, Nokia N9 ja Nokia Lumia 800 toimivat aivan loistavasti. Pelaajille saattaa lisäytimistä olla hyötyä, mutta usein hyöty on minimaalinen kuten iPhone 4 ja 4S mallien välillä on nyt nähty.

    VastaaPoista
  2. Lisäytimien hyöty ei välttämättä ole kovin suuri mutta iPhone 4 ja 4S välillä on kuitenkin havaittavissa oleva suorituskyky ero ihan jo perusnettikäytössäkin. Tosin ero ei ole kovin suuri mutta moniprosessoripuhelimet ovat silti sulavampi käyttää kuin uniprosessoripuhelimet. 4-ytimisyys on kuitenkin tulevaisuutta sillä tegra 3 tulee puhelimiin viimeistään kesällä 2012. Applen iPhone 5 on luultavasti Apple A6 joka on todennäköisesti 4-ytiminen.

    VastaaPoista
  3. Joulua ennen ei kannata ostaa kun heti ensivuoden alussa hinnat on ihan toiset.

    VastaaPoista