maanantai 11. kesäkuuta 2012

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5 julkaisu lähenee ja huhut vellovat Internetin täydeltä.
When asked when the iPhone 5 would be released, Aloysius Low, a Senior Writer with CNET said "No one knows for sure, though the latest rumor pegs the date to October due to certain 'supply issues'. In any case, if the iPhone 5 is to be announced in June, you should find that out pretty soon at Apple's World Wide Developers Conference (WWDC) keynote. In the meantime, feel free to check out our iPhone 5 rumor roundup here."
http://www.examiner.com/article/iphone-5-release-date-rumors-debated-ahead-of-2012-wwdc-keynote-speech

Ilmeisesti julkaisu tapahtuu syksyllä 2012. Ominaisuudet ovat hämärän peitossa, mutta odotukset ovat kovat. Apple iPhone 4S oli monille pettymys vaikka sinällään olikin ihan hyvä puhelin.
http://techniciablog.blogspot.fi/2012/03/apple-iphone-5-what-and-when-to-expect.html

http://infoaday.blogspot.fi/2012/02/apple-iphone-5-features-release-date.html

Applen puhelimet ovat olleet ominaisuuksiltaan yleensä varsin kehittyneitä, mutta eivät kuitenkaan esim. prosessoritehojen suhteen aivan huippua. Applen iPhone 5:ssä on luultavasti Apple A6 prosessori, joka luultavasti on 4-ytiminen. Itse veikkaan kellotaajuudeksi 1Ghz. Apple osti oman prosessorisuunnittelu spesialistin ja jo tämän johdosta voisi odottaa 4-ytimistä, koska mm. Samsung Galaxy:ssäkin on 4-ytiminen.
http://apple-iphone-5-guides.blogspot.fi/2012/05/iphone-5-screen-size.html

iPhone 5 voi olla NFC, koska se tuntuu nykyään olevan muotia. NFC on itselle turha, mutta jotkut tykkää.

http://iphone5newsblog.com/

Isompi näyttö (tai useampia erilaisia näyttökokoja) voi olla myös luvassa, koska Steve Jobs kuoli. Jobs piti 3.5" hyvänä kokona, mutta nykymuoti on selvästi suuremmat näyttökoot.
http://www.mobiiliblogi.com/2012/06/11/samsungin-projektoripuhelin-saapui-myyntiin-galaxy-beam/

Periaatteessa Apple iPhone 5:ssa voisi olla projektori mutta ehkä ei kuitenkaan. Tosin projektori voisi olla yllättävän kätevä, erityisesti jos siihen liittyisi joku käyttöliittymä innovaatio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti