lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ilmastointilaite Domesto 9000 BTU

Kompakti 3-in-1 ilmastointilaite huoneeseen! Jäähdyttää, lämmittää tai poistaa kosteutta! 9000 BTU / 2600 W jäähdys- ja lämmitysteho. 24 h ajastin. Kosketusnäppäimistö ja kaukosäädin. Kosteudenpoisto kaksi litraa tunnissa. Melutaso alle 53 dB. Koko 300 x 400 x 630 mm. Kolme eri tehoa.
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/28166/cvvqx/Domesto-9000-BTU-15-30-m2-ilmastointilaite

Ostin kesäkuumia varten Domeston ilmastointilaitteen. Laite on edullinen ja tehokas. Puhdistus on helppoa ja asentaminen myös. Laite on hyvä ostos väliaikaiseen viilennystarpeeseen mitä Suomessa nyt yleensä on. Itsellä on myös toinen vastaavanlainen ilmastointilaite ja siihen verrattuna Domesto on sekä helpompi puhdistaa että asentaa.

Päivitys 10.7.2012: Tähän asti on toiminut hyvin ja pitänyt viileänä. Laite on kuitenkin suhteellisen äänekäs eli mitenkään hiljainen ei ole mutta väliaikaisessa käytössä se tuskin on ongelma. Itse viilennän lähinnä makuuhuonetta eli en ole paikalla kun laite on päällä.

2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut kolme (3) Domeston 15000 BTU -ilmastointilaitetta ja kaikki ovat vikaantuneet nopeasti, paitsi yksi, joka oli rikki suoraan paketista.

    Hinnastakin voi päätellä, että nämä ovat täysin kuraa. En todellakaan suosittele, vaan kannattaa maksaa kunnon hinta toimivasta laitteesta - jäähdytystehoa kyllä riittää mutta kun toimivuus ja luotettavuus puuttuvat aivan täysin niin ei kannata ostaa näitä pakistanilaisia koneita! (kyllä, siellä nämä koneet valmistetaan, asia on selvitetty)

    VastaaPoista
  2. Domestos on vieläkin toiminut hyvin ilman ongelmia.

    VastaaPoista