torstai 14. kesäkuuta 2012

Stephen Elop tuhosi Nokian

Stephen Elopin työ on viimeistelyä vaille valmis. Myyrä saanee Microsoftilta kohta hyvän viran ja muhkeat edut.

http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/nokia-taistelee-elamastaan.html

http://jtalous.blogspot.fi/2011/06/nokia-hatyyttelee-pohjia.html

http://jtalous.blogspot.fi/2011/12/nokia-harkitsee-kannykoista-luopumista.html

http://jtalous.blogspot.fi/2011/12/myyran-tavoittee-saavutettu-nokia.html

http://jtalous.blogspot.fi/2011/08/myyra-eloppi-pelkaa-androidia.html

Elop on klassisen myyräkoulutuksen saanut myyrä ammattilainen. Salon tehtaat on saatu viimeinkin upotettua varsin syvään ja taitavasti rakennettuun myyränkoloon. Todellinen kaivuu alan ammattilainen, jolle madot maistuvat.
http://finnsanity.blogspot.fi/2012/06/nokia-elop-ollila-apple-iphone-olin.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2006/09/sivistyksen-suurin-uhka.html

Stephen Elop on Microsoftin mies ja ajattelu pyörii Microsoftin ympärillä. Elop luultavasti kokee yrittävänsä tehdä parhaansa Nokian hyväksi mutta Elopin koko elämänkokemus ja -piiri on pyörinyt Microsoftissa, niin väistämättä Elop toistaa Balmerin ajatuksia kuin peili. Ainut tapa ulos tästä kierteestä olisi tuoda johtoon uusi henkilö, joka ei toista samoja voimamantroja vaan olisi psyykkisesti niin vahva, että kykenisi luomaan itselleen ja Nokialle uuden todellisuuden.

Nokian kulttuuriin on ilmeisesti kuulunut hyvin vahvaa psyyken muokkausta, joka tuhoaa kyvyn itsenäiseen luovaan ajatteluun. Tämän kulttuurin perintönä on kyvyttömyys pärjätä luovuudella muuttuvassa maailmassa.

Nokia on tuhonnut luovuuden niin totaalisesti, että se joutaa mennä sinne minne epäonnistuneet yritykset menevät ilman armoa. Maailma ja Suomi voi olla parempi paikka Nokian tuhoutumisen jälkeen. Monessa mielessä Nokia on petturi yritys. En itse koe mielekkääksi kehua yritystä, joka on vapaaehtoisesti ruvennut Microsoftin orjaksi, kun sillä vielä kaiken lisäksi oli mahdollisuus toimia itsenäisenä. Vapaan ihmisen ei tule arvostaa, eikä auttaa orjia, koska orjan ainut tavoite on saada vapaat orjan asemaan. Orjan psyyke täytyy vapauttaa vapauteen mutta se ei yleensä ole mahdollista, koska orjan psyyke pyrkii tuhoamaan vapauden ystävät kaikin mahdollisin tavoin. Aikanaan Jeesus puhui Raamatussa juuri näistä asioista...

Orjalla ei ole mitään osaamista vapauden ystäville.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/nokialaisten-osaaminen-kyseenalaista.html

Antakaamme orjien olla orjia sillä silloin he ovat onnellisia. Älkää seurustelko tai älkää pitäkö orjia ystävinänne vaan antakaa orjien olla omissa oloissaan, sillä Herralle orja on kauhistus.
http://thomastaussi.blogspot.fi/2012/06/randilaisen-filosofian-perusteet.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti