sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Archos G9 Turbo

ARCHOS G9 Turbo -tablettilaitteissa on mallista riippuen 8 tai 10,1 tuuman kirkas näyttö ja tehokas tuplaydinsuoritin, joka toimii 1,5 gigahertsin kellotaajuudella. Nämä mahdollistavat tehokkaan nettisurffailun ja moniajon sekä täysteräväpiirtoisten videoiden sulavan toiston.
http://www.visionist.fi/2012/05/31/archos-tablettilaitteet-suomen-markkinoille/

Archokselta tulee uudet tabletit. Archoksen tabletteja pidetään hyvinä keskihintaluokan tabletteina. Archoksen tuotteiden saatavuus on ainakin tähän asti ollut Suomessa kehno eli toivottavasti saatavuus uusille malleille on parempi. Kannattaa muistaa tablettia hankkiessa, että syksyllä pitäisi tulla monelta valmistajalta edullisia Nvidia Tegra 3 tabletteja, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin 2-ydin mallit.
http://www.tabtech.de/android-bzw-google-tablet-pc-news/asus-tablet/google-asus-nexus-7-asus-mitarbeitet-kundigt-tablet-fur-ende-juni-an

Suosittelen odottamaan loppusyksyn Tegra 3 tabletteja. 2-ydintä on nykyaikana vähän.
http://tietsikka.blogspot.fi/2012/06/android-ja-moniprosessorituki.html

Tosin moniydinprosessorien tuki ei ole kuitenkaan Androidissa niin hyvää, että erot välttämättä 2-ydin ja 4-ydin koneiden välillä niin suuria sitten lopulta ovat käyttöjärjestelmärajoitteiden takia.
http://www.tabtech.de/android-bzw-google-tablet-pc-news/asus-tablet/google-asus-nexus-7-tablet-mit-quad-core-und-android-4-1-zeigt-sich-in-benchmark


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti