torstai 20. lokakuuta 2011

Stephen Elopin myyrämaine kasvaa Nokialaisten keskuudessa

Stephen Elopin myyrämaine kasvaa kasvamistaan Nokialaisten keskuudessa. Suuria myyränkoloja on havaittu ympäri Keilaniemeä, Tamperetta ja Oulua.

Joskus on vaikea ymmärtää kenelle hän (Elop) on lojaali, Nokian jättänyt ohjelmoija David Weinehall sanoo lehdessä.
http://www.iltalehti.fi/talous/2011102014606087_ta.shtml

“It’s very suspicious to me,” says another disgruntled programmer. “If he wants good for the company, why is he trying to destroy it, and make the share price go down? There are a lot of conspiracy theories here.”
http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/europe/111014/nokia-workers-ceo-microsoft-iphone-linux

Eiköhän Stephen Elopin todelliset tarkoitusperät pitäisi olla aika selviä jo jopa Nokialaisille. Myyräkuume vallitsee Keilaniemessä.
http://jtalous.blogspot.com/2011/06/nokia-hatyyttelee-pohjia.html

http://jtalous.blogspot.com/2011/10/microsoft-vie-nokian-rahat.html

Älypuhelimissa Nokian asema heikentyi yhä nopeasti, mutta niissä mahdollista käännettä voitaneenkin odottaa vasta loppuvuodesta ja ensi vuoden alusta alkaen malliston alkaessa päivittyä Windows-puhelimiin. Nokian toimittama älypuhelinmäärä pysyi edelliseen neljännekseen verrattuna käytännössä samana, mutta hinnaltaan kysyntä painottui aiempaa edullisempiin malleihin.

http://fi.mobnifo.com/2011/10/20/nokia-yllatti-positiivisesti-toimitti-168-miljoonaa-aly-ja-898-miljoonaa-peruspuhelinta/

Mitään todellisia perusteita käänteellee ei ole vaan todennäköisintä on romahduksen jatkuminen. Nokian brändi on kuihtunut ja siihen ei enää uskota eli nousu tulee olemaan todella vaikeaa jos ei täysin mahdotonta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti