sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kindle Fire myy lähes 100 000 yksikköä 24 tunnissa

Amazon Kinde 'Fire' has overpassed everyones ambitions on its first days of release, reaching 95000 sales just in a matter of 24 hours (according to eDataSource reports).
http://technological-control.blogspot.com/2011/10/amazon-kindle-fire-sells-95000-pieces.html

Amazonin Kindle Fire myy valtavan hyvin. Amazon Kindle Fire on luultavasti paras tabletti omassa hintaluokassaan. Erityisesti Firen pilviselain teknologia on innovaatisuudessaan ennennäkemätöntä.
http://www.engadget.com/2011/09/28/amazon-fire-tablet-unveiled-7-inch-display-199-price-tag/

Miksikö? Koska Firen myyntivaltit ovat US only eli saatavilla vain ja ainoastaan Ameriikan ihmemaassa. Edes kanadalaiset asiakkaat eivät pääse kurottamaan jenkkien herkkukoriin. Applea tarkkaan seuraava John Gruber huomautti, että Firen etulyöntiasema ei ole kiinni raudan suorituskyvystä vaan Amazonin sisältötarjonnasta. Kännykkädata ja wlan puskevat Fireen sujuvasti kirjoja, musiikkia, telkkarisarjoja ja elokuvia. Pian voi tehdä esimerkiksi niin, että aloittaa uuden 30 Rockin katsomisen kotitietokoneella, jatkaa katselemista työmatkalla bussissa ja tsekkaa viimeiset minuutit Firestä. Loikka laitteesta toiseen on saumaton.
http://www.mbnet.fi/net.nyt/juttu.aspx?id=3376

Olli Sulopuiston kirjoitus MBnetissä on varsin negatiivinen. Olli Sulopuisto ei ilmeisesti ymmärrä kuinka vallankumouksellinen laite Fire on.
http://jtalous.blogspot.com/2011/10/nokia-kuilun-partaalla.html

Amazon on valtavan hyvin asemoinut itsensä esim. Nokiaan verrattuna. Nokia ei ole kyennyt tuomaan markkinoille minkäänlaista tablettia.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/09/samsung-galaxy-tab-77.html

Amazonin Kindle Fire ei ole mikään vaihtoehto suomalaiselle kuluttajalle mutta se on silti hieno laite. Silk selain tuo aivan uusia mahdollisuuksia tabletteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti