maanantai 31. lokakuuta 2011

Kylmäfuusio läpimurto Italiassa?

”You just have to embrace a new technology that might solve the energy problems of mankind, at least until it can be rejected,” Swedish professor Sven Kullander said in a scientific discussion on the Italian ‘energy catalyzer’.
http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3111124.ece

Italialaiset tutkijat ovat edistyneet kylmäfuusiotutkimuksissaan ja kyenneet demonstroimaan prosessiaan.
http://newenergyandfuel.com/http:/newenergyandfuel/com/2011/01/17/cold-fusion-from-italy-nearly-commercial-ready/

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=360

Monet pitävät kylmäfuusiota mahdottomana mutta monia ilmiöitä on pidetty mahdottomana ja lopulta ne ovat kuitenkin osoittautuneet todeksi. Kylmäfuusio voi olla todellinen ja sen potentiaali on varsin suuri ollessaan totta joten sitä kannattaa tutkia. Kylmäfuusio on osittain yhteiskunnallisesti samankaltainen ilmiö kuin valoa nopeampi neutroni.

Martin Fleischmann ja Stanley Pons havaitsivat ensimmäiseksi kylmäfuusion. Aikanaan myös kvanttitietokoneita pidettiin satuna eli olemme monessa mielessä uuden maailman katsomuksen edessä jos uudet teknologiat ja tieteet muuttuvat kovaksi todellisuudeksi eli väitteet ja löydökset kyetään realisoimaan tositodellisuuden olevaisiksi.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/07/d-wave-ja-multiversumi.html

Kylmäfuusio energiakaan ei ole ilmaista mutta voi kuitenkin olla halvempaa tuottaa kuin perinteinen ydinfuusio, joka on varsin kallis energiamuoto. Iso osa ihmiskunnan nykyongelmista juontaa juurensa energiaan ja sen hintaan ja esiintymiseen (sodat, ilmastonmuutos, terrorismi jne). Suomessahan on paljon nikkeliä eli Suomestakin voi kylmäfuusion seurauksena tulla energiaomavarainen.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/10/kvanttitietokoneesta.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti