torstai 24. marraskuuta 2011

Hyvitysmaksujärjestelmä ei ole mikään sosiaalihuolto

Hyvitysmaksujärjestelmän tarkoitus ei kuitenkaan ole minkään subjektiivisen "riittävän tulon" takaaminen kenellekään. Sen tarkoitus on hyvittää laillisesta kopioinnista taiteilijoille aiheutunut mielipaha – tai siis väitetyt rahalliset tappiot. Siitä laillisesta kopioinnista, joka on vähentynyt koko ajan, samalla kun yhä suurempi osuus kopioinnista on kriminalisoitu. Myöskin nykyisin suositut streamauspalvelut ovat syöneet laillisen kopioinnin asemaa: harvaa enää kiinnostaa ottaa kirjaston CD-levyistä kopioita, kun verkosta musiikki soi heti.
http://rauhala.org/blog/index.php?/archives/112-Arhinmaeki-vaeaerinkaeyttaeae-hyvitysmaksujaerjestelmaeae.html

Lisäksi kotimaista laitekauppaa ei sabotoitaisi ajamalla kansalaisia entistä enemmän ulkomaisten verkkokauppojen käyttäjiksi, eikä laitteiden ja palveluiden keskinäistä kilpailuasetelmaa häirittäisi mielivaltaisesti kohdistetuilla rangaistusmaksuilla. Voi tosin toki olla, että valtionavun lisääminen luoville aloille olisi poliittisesti hankalaa hoitaa rehdisti. Tämä tarkoittaisi lähinnä sitä, ettei Suomessa haluta tukea luovia aloja enempää.
http://rauhala.org/blog/index.php?/archives/112-Arhinmaeki-vaeaerinkaeyttaeae-hyvitysmaksujaerjestelmaeae.html

Tietoyhteiskunnan sabotoiminen sosiaalihuollon maksuilla on varsin lyhytnäköistä ajattelua. Suomi on jo nyt jäljessä ja tulevaisuudessa vielä enemmän tällä tyylillä.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/11/arhinmaki-riehuu-teostomaksujen.html

http://jagenrenessanssi.blogspot.com/2011/11/taysin-polvasti-laki.html

http://pjarvinen.blogspot.com/2011/11/puhelimille-25-arvonlisavero.html

1 kommentti: