torstai 17. marraskuuta 2011

Amazonilta oma älykänny?

Verkkokauppajätti Amazon julkisti uuden taulutietokoneen, Kindle Firen syyskuussa. Ensi vuoden lopulla yhtiö saattaa tuoda markkinoille oman puhelimensa, ennustaa Citigroupin tutkimusyksikkö.
http://www.talouselama.fi/uutiset/uusi+jattipeluri+tekee+tuloaan+kannykkamarkkinoille/a724554

Tietsikassa on jo aiemmin spekuloitu mahdollisuudella, että Amazon tuo markkinoille oman älykännynsä.
Amazonin Silkki selain teknologiaa voi varmaan käyttää myös kännyissä eli tuleeko Amazonilta nyt sitten Silkki kännykkä? Kiinalaisilla on paljon kokemusta silkin tuotannosta eli mitenKiinalaisten Alibabat sun muut suhtautuvat silkkitoukkien esiinmarssiin?
http://tietsikka.blogspot.com/2011/09/amazon-kindle-fire.html

Amazonin kehittämä Silkki selain teknologia soveltuu luultavasti yhtä hyvin sekä kännyihin ja tabletteihin eli rajoittuminen pelkästään tabletteihin ei ole järkevää. Suuremmat volyymit alentavat aina kehityskustannuksia ja takaavat potentiaalisesti suuremmat voitot.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/07/amazon-kindle-3.html

Tabletti ja älykänny ovat teknologisesti hyvin lähellä toisiaan vain muoto ja koko on eri eli Amazonin kannattaa tuoda markkinoille massahinnoiteltu oma känny. Amazon voisi esim. myydä kännyjä ja tabletteja kuluttajille tukkupakkauksissa, 3 kpl kännyjä ja 2 tablettia edullisesti tukkuhintaan.

Puhelimen Citigroup sanoo todennäköisesti tulevan myyntiin vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä ja sisälleen sen uskotaan kätkevän Texas Instrumentsin Omap 4 -suorittimen.
http://www.talouselama.fi/uutiset/uusi+jattipeluri+tekee+tuloaan+kannykkamarkkinoille/a724554

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti