keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Älypuhelin tuottaa dataliikennettä

Isoäiti osti pojalle uuden hienon Samsung Galaxy Mini -puhelimen DNA-kaupasta Pohjanmaalta. Puhelimen yhteydessä ei ostettu liittymää, koska sellainen jo oli Soneralta olemassa. Kaupan yhteydessä ei myöskään puhelimen toimintoja käyty millään tavalla läpi eikä ominaisuuksista mainittu mitään.
http://www.iltalehti.fi/digi/2011120714881679_du.shtml

Hölmöt ostajat ovat aina olleet tietotekniikka alan ongelma. Ekaksi halutaan halvalla ja halvalla ei saa koskaan mitään palvelua ja sitten valitetaan kun ei olla kerrottu mitään. Älypuhelin tuottaa aina dataliikennettä, ei kai sitä muuten älypuhelimeksi sanottaisia. Dataliikenteen ei pitäisi nykyaikana tulla kenellekään yllätyksenä. Jos ei halua maksaa datasta, niin sitten kannattaa ostaa peruspuhelin ilman älyä.

Pojan (10 vuotta) puhelin keräsi viikon Ruotsin matkalla laskua 800 euroa, nettiyhteyksillä. Kaikki nettiyhteydet olivat yöajalta, jolloin poika varmasti oli unten mailla. Yhteyksien kestot olivat 5 sekunnista 45 minuuttiin. Liittymässä oli ulkomaanestot, mutta siltikään operaattori ei tullut vastaan laskussa. Eikä mitään selityksiä, vaan vielä lisäksi maksu laskuerittelystä!
http://www.iltalehti.fi/digi/2011120714881679_du.shtml

Vanhempien pitäisi ymmärtää, että älypuhelin tarvitsee nettiyhteyttä jatkuvasti. Normaali tietokonekin on jatkuvasti yhteydessä Internettiin ja älypuhelin on tietokone.
http://pelitvehkeetjavisiot.blogspot.com/2011/12/avoin-arm-vallankumous-antaa-odottaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti