maanantai 19. joulukuuta 2011

Fusion Garage hävinnyt

Grid10-nimisen tabletin syksyllä julkaissut Fusion Garage on käytännössä lopettanut toimintansa ja asiakkaille luvattujen laitteiden toimittaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä. Grid10-laiteen julkaisua edelsi massiivinen mystiseen TabCo-yhtiöön liittynyt viraalimainoskampanja, jolla Fusion Garage nousi hetkeksi parrasvaloihin.
http://www.hardware.fi/uutiset/artikkeli.cfm/2011/12/19/fusion_garagen_grid10-tabletti_jaamassa_flopiksi

Fusion Garage ja TabCo olivat tässä vähän aikaa sitten kovan huomion kohteena, mutta ilmeisesti hankkeesta ei sitten tullut mitään. Tablet markkinat ovat niin kilpaillut, että niillä toimiminen on hyvin vaikeaa, koska kannattavuus on kiven alla muille kuin Applelle.
http://www.theverge.com/2011/12/17/2643483/fusion-garage-disappears-pr-team-quits?

Amazonilla on rahaa markkinoida tuotettaan ja jakelu hallussaan mutta pikkuyrityksille tablet markkinat ovat toivottamia. Kiinalaisilla pikkufirmoilla taasen on halvat tuotantokustannukset mutta kalliilta alueelta ei kannata edes yrittää.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/09/samsung-galaxy-note-799.html

http://justamp.blogspot.com/2011/12/acer-introduced-in-russia-new-10-inch.html

RIMilllä on ollut myös vaikeaa Playbookinsa kanssa ja HP joutui lopettamaan oman tablettinsa. Nokia ei ole edes uskaltanut yrittää. Tosin tablettimarkkinoilla on pakko olla jos aikoo olla merkittävä älykännyvalmistaja, koska ne ovat monessa mielessä synergisiä tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti