tiistai 6. joulukuuta 2011

Halonen ei kutsunut Stephen Elopia Linnan Juhliin

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ei ole kutsunut matkapuhelimia valmistavan Nokian toimitusjohtajaa Stephen Elopia itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle presidentinlinnaan.
http://www.hs.fi/kotimaa/Halonen+ei+kutsunut+Stephen+Elopia+linnan+juhliin/a1305550773648

Presidentti Tarja Halonen ei kutsunut Stephen Elopia Linnan Juhliin. Ilmeisesti Presidentti Tarja Halonen on huomannut, että Stephen Elop on myyrä. Myyrille pitää näyttää etteivät he ole tervetulleita kunniallisten ihmisten Juhliin.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/persuilla-ei-kaytostapoja.html

http://justamp.blogspot.com/2011/12/asus-eee-pad-transformer-prime-sleeve.html

http://jtalous.blogspot.com/2011/12/jorma-ollila-arvostetun-listan-karkeen.html

http://milttonfriidman.blogspot.com/2011/12/kapitalisti-elop-persona-non-grata.html

1 kommentti:

  1. Tarja Halonen on käytännössä Ruotsin nukke: http://yleen.blogspot.com/

    Europarlamenttiin lähtee vuoden 2012 alussa Ville Itälän tilalle Petri Sarvamaa (kok), joka juonsi YLE TV1 A-studion 31.1.2007 lähetystä: siinä oli mielikuvamanipulointi, jossa ruotsin kielen opiskelun vapaaehtoisuuden perustelut sensuroitiin ohjelmasta pois. Toimittaja oli Pasi Peiponen. Eli europarlamenttiin lähtee Suomesta sensuuria harrastava toimittaja.

    Paavo Lipponen vs Jussi Niinistö. Asian tausta on sama kuin Lipposen Freudenthal-mitali, salainen valtataistelu: Lipponen on ruotsalaismielinen ja Niinistö ei. Suomalaisuuden Liitossa toiminut Niinistö tietää liikaa asioista, joista Lipponen ei halua puhua, ainakaan suomeksi.

    Kansanedustaja Sulo Aittoniemi vastusti kielilakia ja lykkäsi kielilakiäänestystä. Kielilakiäänestyksessä oli läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

    VastaaPoista