lauantai 31. joulukuuta 2011

Sony Playstationissa yllättävän hyvä selain

Ostin Sony Playstation 3 alennusmyynnistä. Sony Playstation 3 selainta on haukuttu laajasti Internetissä mutta itsellä se toimii ihan hyvin. Tiettyä kaatumisherkkyyttä siinä on tietyillä sivustoilla. Käyttöliittymä on erilainen kuin pc:ssä mutta PS3 saa tavallisen usb näppiksen kiinni (myös langattoman) eli laitteen nettikäyttö on täysin mahdollista. Yhteensopivilla sivuilla PS3 on ihan hyvin toimiva internet laite ja mm. yle areena toimii ihan hyvin. Ainut ongelma on, että iso osa sivuista ei ole PS3 kanssa yhteensopivia. www.hs.fi toimii ainakin ja samoin ampparit.com. News.google.com ei oikein toiminut kun kokeilin. Javascriptin voi kytkeä selaimesta pois ja sen pitäisi poistaa osa kaatuilusta (luin netistä jostain), en ole ehtinyt kokeilla.

Taulutv:ssä mediakäytössä Sony Playstation 3 toimii hyvin ja ainakaan tähän asti ei eteen ole tullut ongelmia. Sony Playstation 3 saa nykyään edullisesti eli se maksaa vähemmän kuin laadukas DVD soitin. Mediakäyttöön varmaan halvimpia ratkaisuja mitä markkinoilla nyt yleensä on. Laite on suhteellisen hiljainen, ainakin hiljaisempi kuin pöytäkone, jota olen mediakoneena käyttänyt. Itse pitäisin mediakäyttöön Sonyä järkevämpänä valintana kuin monia muita, koska se on sillä voi sekä pelata, käyttää internettiä ja se osaa soittaa kaikenlaista.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/12/android-tv.html

Android tv:n on vaikea kilpailla PS3 vastaan, koska PS3 on suurin piirtein saman hintainen kuin monet Android tv laitteet mutta paljon monipuolisempi (ainakin pelaamiseen). Android selain voi kyllä toimia paremmin kuin PS3:sen.
http://www.sonyrumors.net/2011/04/12/will-the-playstation-3-receive-google-chrome-for-its-future-browser/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti