sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kauppiaat katkerina

Suomalainen kauppias on katkera kun rahat menee ulkomaille.
Tyypillisen luopion näkee jo liikkeessä, kun se kyräilee laitehyllyjen välissä ja kokeilee laitetta ja katsoo liitäntöjä. Sitten kun myyjä tulee paikalle, luopio alkaa yskimään siinä ja sanoo vain katselevansa. Että niin tekis mieli heittää sellaset niskaotteella ulos ovesta vesilätäkköön. Jos ei aio ostaa, ei tarvii katsoakaan. Menkää sinne nettiin katsomaan kuvia verkkokaupan sivuilta.

Tätä menoa suomalaiset kauppiaat ajetaan selvitystilaan ja konkurssiin. Rahat virtaavat ulkomaille ja taas saa suomalainen yhteiskunta maksaa viulut. Kiitos teille epäisänmaallisille luopioille. Naurettavaa, kun kansa vastustaa rahan jakamista Kreikkaan ja muualle mutta samaan aikaan kantaa rahaansa ulkomaisiin verkkokauppoihin.
http://www.taloussanomat.fi/harrastukset/2011/12/17/epatoivon-jouluale--hinnoista-putoaa-jopa-40-/201119194/139?offset=60#comments

Suomi on täynnä ns. luopioasiakkaita, jotka tilaavat heti Kiinasta kun silmä välttää. Edessäpäin ollaan niin sinivalkoista, ollaan rasisteja ja kaikkea. Uhotaan äänestää persua, ja sitten heti ensimmäiseksi tilataan auton varaosat ja tietokoneet ulkomailta.
http://sossumedia.blogspot.com/2011/10/vaatteita-kiinasta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti